Al contingut principal

Bústia de contacte

  • Oficina d'Atenció Ciutadana

Ens podeu enviar els vostres comentaris a través del formulari següent. El servei d’Atenció ciutadana s’encarregarà de fer arribar el missatge a l’àrea municipal  corresponent i us retornarà la resposta tan bon punt li sigui traslladada.

Si voleu comunicar algun tipus d'incidència al carrer és millor canalitzar-la pel formulari d'incidències a la via pública, a través del qual també ens podeu fer arribar reclamacions, suggeriments, consultes o agraïments.

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris

Dades personals

D’acord amb el que disposa la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), us informem que les dades consignades en aquest formulari seran incorporades al fitxer ATENCIÓ CIUTADANA, creat per l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès amb la finalitat de gestionar la vostra sol·licitud així com mantenir–vos informats sobre els serveis municipals que puguin ser d’interès.
Amb l'acceptació d'aquest avís atorgueu el vostre consentiment al tractament de les dades.
Per exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició previstos a la Llei us podeu adreçar a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, presencialment, per correu ordinari indicant “Ref. Protecció de dades” o bé per correu electrònic a lopd@santcugat.cat

Top